Tuesday, May 8, 2012

Promosi 2012 RM 180 untuk 6 cermin tinted !!! update

update posting from july 2010

SILA SMS NO KERETA UNTUK DISKAUN PROMOTION - 
017-991 8812
2012 PROMO di teruskan


PROMOSI TINTED...!!!! PROMOSI SELAGI STOCK MASIH ADA...
promosi update = MPV + RM 100 shj dari harga saloon (asal rm 150)
------------------------------------------------------------------------------------------
Panas! Panas! Panas ! membara di dalam kereta...
salah jalan, hati panas, jalan panas...CUACA PANAS...
kereta tak bertinted... lagi lah panas..apa lagi..mari meninted..
(jgn panas arrrr....pada yg kereta panas....) :)
---------------------------------------------------------------------------------------------




toyota wish datang tinted...black 35% + titanium silver...superb...ala-ala..autosaloon..sila tengok gambar

Total cash burn RM 850 tapi berbaloi-baloi.....


owner kereta sampai sekarang senyum....sejuk bro...aircord pakai satu bar jer...

smart...stylish...superb tahan panas..buat keta sbelah jealous.......
yg ni tinted cromax.....in persona

yg ni juga titanium silver...superb..
dah siap..ala-ala menteri...
yg silver..smart..keta pun cun
Sms No kereta-Jenis Kereta-Jenis Tinted Utk Boking Harga promosi017-991 8812


Promosi Tinted Murah

Type A
NS Blue/ NS Green/ NS Grey/ NS Gold/
Visible Light Transmissed 60%
Infra Red 55%
Ultra violet 99%
5 tahun waranti
harga terkini RM180.00 - untuk yang bajet rendah...
RM 99 UNTUK 4 PINTU - TYPE A NS TINT (type A)
------------------------------------------------------------------------------------


warna pilihan cromax, dulexe blue, green, silver and gold.

PILIHAN RAMAI
Type B
NS Deluxe Gold/ Deluxe Blue/ Deluxe Green/Deluxe Silver/Copper(cromax)
Visible Light Transmissed 64% / 62% / 60% / 60% / 64%
Infra Red 66%
Ultra violet 99%
7 tahun waranti
Rege promosi RM280.00 - untuk yang bajet sederhana tapi gerenti pueh ati..
=================================================================


Type C
NS Master Gold/ Master Blue/ Master Green
Visible Light Transmissed 60% / 58% / 54%
Infra Red 72% / 72% / 77%
Ultra violet 99%
8 tahun waranti
Rega promosi RM500.00 - sure bergaya dan tersenyum didalam keta pasal nengok keta seblah kepanasan..
=================================================================



Type D - ni JPJ tak lulus
NS Titanium Silver / NS Silver Gold
Visible Light Transmissed 35%
Infra Red 84%
Ultra violet 99%
5 tahun waranti
Rega Promosi RM380.00 - yang nie hensem tapi tak lulus larr...biasa larr yg jahat tuu larr best hehehe
====================================================================

Type E - pun sama JPJ tak lulus
ADA BERANI !!!!!!
NS Black 35%


Visible Light Transmissed 5% - 35%
Infra Red 80%
Ultra Violet 99%
3 tahun waranti
Rega Promosi RM180.00 - yang nie saper angan2 nak jadi VIP buleh pasang hehehe
=============================================================

UNTUK KERETA MPV DAN SUPER SALOON (BMW,MERCD DAN LAIN-LAIN ) TAMBAHAN RM 100 DARI HARGA PROMOSI (CONTOH TYPE B 300 + 100 = 400 FOR MPV)




35 comments:

ZuL said...

en sharol kedai tinted taman midah buka dari jam berapa hingga jam berapa?hari2 buka ke kedai tinted tu.

masa said...

alo sarjan , saya gi tanya kat taman midah rm 180.00 tu 5 cermin jer tak termasuk cermin depan pun....

cam mana tu.....

Mohd.Azmi said...

erm.. menarik gak tawaran tu.. kat mane ek kedai?/ ble bg alamat kedai tak??

Askar sufi said...

salam semua..untuk pengetahuan korang..aku dah tinted aku punya vios dengan sajen tinted ni..mmg puas hati beb...harga rendah tapi mmg puas hati la..mmg x panas..ekon pakai no 1 jer..mana nak cari yang harga murah n ada kualiti..tapi ramai yang buat tempat mahal..gelap..tapi panas..ok..pkir2lah untuk berkunjung ke kdai 2v tint ni..bereh...

SHAROL aka SARJEN said...

zul kedai bukak dari jam 10 pagi sampai 7 mlm..last call tinted jam 6.30 ptg...

SHAROL aka SARJEN said...

pada sesiapa ada kekeliruan tgt price and promo ssila call saya bila sampai di kedai..yea 016 279 5900

dIE said...

bro....xde promosi terkini ker?


--------
http://naruto-kids.blogspot.com/

http://duit-ringgit.blogspot.com/

Ceritera Ku (^_^) said...

En Sharol ada promosi paling baru x? nak tinted kereta juga nie..

SHAROL aka SARJEN said...

promosi rm 160 di teruskan lagi...baik cepat selagi stock ada..

zafandi said...

salam
sy ade voucher ns cool tint rm250,kalo nk wat type b punye brape lg kena byr eh? 6 cermin eh?

sharol & naja said...

sori fandi vaucher tu takleh pkai kat siney..sbb harga dah offer habis..type rm 280.00 6 cermin.

vaucher utk walk in cust jer..coz harga walkin lagi mahal dari siney..

zafandi said...

Alhamdullillah,ptg td bru pas psg kt myvi,psg tinted kt kajang.. pas solat jumaat booking kt bro sarjent pas 2 trus p psg..hu3

sharol & naja said...

thanks fandi...sori i takder d kedai..td..u psg type a kan?

enjoy ur new tinted...;) bring ur pren yea..

jalang said...

bro sargent,
klu waja nk clear tinted kt blkg n add new tinted berape ekk? type a or b

nedi@wnadiah said...

salam.....boleh saya tau apa beza type a, b, c dan d??specially to d coz xlulus JPJ....cmne nak kenal?

khairul said...

slmt sejahtera tuan ampunya service,nak tinted kena sms appt , nak survey dulu jenis tinted kena appt jugake or just walk in. btw yor service from yor web nampak menarik,semuga kekal berjaya.khairul

madnuz8 said...

tumpang tanye...
yg type a tu rm99 kan???
ape yg xbest nye dgn tinted tu??
mksudnye,ade pape efek x klau pkai yg murah camtu???
n pe beza plak dgn yg rm180 tu???

coz dua2 pon type A jgk...
harap2 dpt dijawab...
coz tinted sy dah kene cabut ari tu time inspection kt jpj pdg jawa...
tanx...

madnuz8 said...

tumpang tanye...
yg type a tu rm99 kan???
ape yg xbest nye dgn tinted tu??
mksudnye,ade pape efek x klau pkai yg murah camtu???
n pe beza plak dgn yg rm180 tu???

coz dua2 pon type A jgk...
harap2 dpt dijawab...
coz tinted sy dah kene cabut ari tu time inspection kt jpj pdg jawa...
tanx...

SharolNaja said...

promotion Rm 99 tu untuk 4 pintu sahaja. type sama dgn A. RM 180 untuk 6 cemin. harap membantu...

Dunstant said...

promotion RM99 tu ada lagi ke?

Izzat said...

Ay cdg nak tinted Altis 08 (6 windows). Hr tu dh pegi NS Tmn Midah. Salesman tu offer Carbon Black film RM550. Yg jenis ni ok ke? Aku suke yg gelap, xpanas lg bagus... ;-) ada lagi jenis tinted yg murah skit tak? hehehe..

SharolNaja said...

yg murah ada..ttp performance dia mesti lah tak sama. start dari type a rm 180 45% UV / type b rm 280 55-60% UV / type C Rm 500 75%UV or safetint tahan pecah rm 490 75% UV. berminat sila sms no keta pd saya okay - 016 279 5900

SharolNaja said...

SELAMAT DATANG PADA SEMUA VISITORS !!! SILA SMS PADA SAYA JIKA INGIN TAHU PROMOSI LEBIH DETAILS YEA...

powerpin said...

Bro Sarjeant, saya ingat nak tinted kereta Wira sedan lama saya tapi kalau boleh nak yg biasa2 jer. Maklumlah sekarang ni kan kalau panas tu terik sangat. Yg type A ok tak?

powerpin said...

Bro sarjeant, saya ada wira sedan yang saya nak tinted kan. Saya nak cari tinted yg biasa ja sebab kereta ni pun tak kemana setakat dalam kawasan ja. Type A ok tak? Ingat nak dapatkan yang murah dan gelap.

pipit said...

kalau iswara ada tinted lama berapa ya, 6 cermin 180 kan

dz zain said...
This comment has been removed by the author.
dz zain said...

hi.nak tny promosi ni sampi bila???sy tgah survey nak tinted kereta myvi..
nk tny jugak....tinted ni boleh pasang 4 pintu sahaja or mmg kene pasang 6 pintu terus????hope dpt membantu.....

Ryzrien said...

Salam, nak tahu kedai yag kt Taman Midah tuh area mana.. bley bg full address tak.. Plan nk pasang tinted kt kereta Myvi.. kepanasan skrang nih.

then safety tinted tngok RM490
yg tinted Type C RM500..

Ape beza?..mana lg better?

AHMAD KHIR ASYA'ARIE said...

lokasi kat melaka ade tak?
agak2 kos untuk full tinted kembara + vios berapa?

khairul anam said...

salam.. nak tanye law nak pasang tok van bpe plak...?
toyota hiace lama....
tme ksih....

khairul anam said...

salam.. nak tanye law nak pasang tok van bpe plak...?
toyota hiace lama....
tme ksih....

Taman Talam said...

Assalam..hari ti da psg 4 mill tapi panas sket...bole tak kalu nk tambah tinted..kiranya buat 2 lapis ..

Taman Talam said...

Assalam..hari ti da psg 4 mill tapi panas sket...bole tak kalu nk tambah tinted..kiranya buat 2 lapis ..

tayan jereme said...

di mna lokasi kedai tented ni?

Related Posts with Thumbnails