Monday, February 23, 2015

SECUIRITY SUPER TINTED FILM 2015 (safe tint 4M ) RM 499- set 6 cermin

Promosi Super Tint tahan hentakan

PROMOSI BARU SAFE TINT FILM
SALOON RM 499 ONLY FOR = 4 CERMIN PINTU (SAFE TINT) + CERMIN DEPAN DAN BELAKANG TINTED BIASA (TOTAL 6 CERMIN)
MPV = RM590.00 ( 8 CERMIN)
HARGA SIAP PEMASANGAN. UNTUK STOCK TERHAD SAHAJA. SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
WARNA GOLD DAN BLACK
HUBUNGI SAYA - 017-991 8812
Produk Baru kami. SUPER TINTED FILM (safe tint )

tinted ini mempunyai ketahanan menyerap hentakan

video

video

tinted ini hanya boleh di buat utk cermin sisi
tidak dibenarkan untuk cermin depan dan belakang atas sebab-2 keselamatan (Bomba)

Kelebihan safe tint :
mengelak kecurian kereta, mengelak kecurian audio dan vedio sistem (ICE) kereta - kebanyakkan peserta auto saloon pakai tinted ni. Menahan bahang matahari dan mengelapkan cermin kereta.

Gold = ir - 82% / vlt - 56% / uv - 99%
Grey = ir - 70%/ vlt - 60% / uv - 99%

untuk kereta sedan standard - RM 490( 4 cermin pintu Super tint + cermin belakang dan depan biasa )

untuk kereta MPV atau super saloon - RM590( 6 cermin pintu & sisi + cermin belakang & depan biasa )

Yang Pasti Harga Kami Lebih Murah Dan Kualiti Terjamin
HARGA UNTUK PAKAGE PENUH 6 CERMIN.

6 comments:

fhm vision said...

tinted jenis apa ni bang...
bagus ke kualiti dia

masa said...

alo sarjan , saya gi tanya kat taman midah rm 180.00 tu 5 cermin jer tak termasuk cermin depan pun....

cam mana tu.....

azmi amin said...

Salam..Bro...Harga memang Murah...Material memang MANTOP. Terasa sejuk dan redup...dari Jiran sebelah..

nazmiliana said...

hai.. berapa lama eh masa untuk pasang tinted ni?? utk tahun ni price bape and quality betulkn seperti dlm video?? hrga utk tinted myvi..

SharolNaja said...

masa untuk pasang tinted 2 jam. kualiti sama sprti dlm video. real !
harga dr rm 300 - rm 600 tgk jenis kereta. unntuk myvi rm 300

Tengku Ady said...

fb.me/PROFTinted

Related Posts with Thumbnails